ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
گیلاس دارای چربی کم و فیبر زیاد است و برای تصفیه خون در سیستم گوارشی بسیار مفید است. سموم بدن را دفع میکند و همچنین برای کارکرد منظم قلب، روده و معده نیز بسیار مفید است.
یک متخصص تغذیه گفت: گیلاس اشتهاآور، آرامبخش و تسکیندهنده اعصاب است، قوای فکری را تقویت میکند و باعث خوش خلقی میشود.
مرتضی صفوی در گفتوگو با فارس اظهار داشت: گیلاس یکی از میوههای لطیف و سرشار از املاح معدنی مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منیزیم، گوگرد و آهن و کبالت، مس، منگنز و روی است.
وی گفت: گیلاس دارای چربی کم و فیبر زیاد است و برای تصفیه خون در سیستم گوارشی بسیار مفید است. سموم بدن را دفع میکند و همچنین برای کارکرد منظم قلب، روده و معده نیز بسیار مفید است.
این متخصص تغذیه افزود: گیلاس اشتهاآور، آرامبخش و تسکیندهنده اعصاب است، قوای فکری را تقویت میکند و موجب خوش خلقی افراد میشود.
صفوی گفت: کسانی که رماتیسم و درد ورم مفاصل دارند میتوانند گیلاس مصرف کنند. ضمن اینکه گیلاس برای افراد مبتلا به سنگ کلیه و سنگ صفرا بسیار مفید است.
وی ادامه داد: افرادی که زیاد گوشت استفاده میکنند و خون آنها اسیدی است میتوانند از گیلاس استفاده کنند به دلیل اینکه خون را قلیایی میکند.
این متخصص تغذیه اظهار داشت: گیلاس همچنین ملین است، خون را پاک و معده را نیز تمیز میکند، لاغر کننده نیز است و افراد میتوانند روزانه ۲۵۰ تا ۳۵۰ گرم از آن را در یک وعده غذایی مصرف کنند.