ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
اگر بر سر دوراهی آب پز کردن و سرخ کردن، دومی را انتخاب کردید چند نکته مهم را از یاد نبرید. گام نخست انتخاب درست روغن است آن هم روغنی مخصوص سرخ کردن که نقطه دود بالایی دارد
اگر بر سر دوراهی آب پز کردن و سرخ کردن، دومی را انتخاب کردید چند نکته مهم را از یاد نبرید. گام نخست انتخاب درست روغن است آن هم روغنی مخصوص سرخ کردن که نقطه دود بالایی دارد. این روغنها قبل از اینکه دود کنند و در هوا پخش شوند میتوان آنها را تا درجه بالایی حرارت داد.
این نکتهای است که نباید راحت از کنارش گذشت چون وقتی روغن به نقطه دود میرسد، ترکیب آن شروع به تغییر میکند و کفهایی روی آن تشکیل میشود که برای بدن مضر است.
هر روغن تا چند درجه؟
این کارها را نکنید!
حالا که روغن مناسب را انتخاب کردید وقت آن است تا از بعضی کارهایی که به آن عادت دارید دست بکشید؛ همان کارهایی که ناخواسته باعث دودکردن روغن شما میشود.
قبل از سرخ کردن بخوانید
وقتی روغن مناسب را خریدید و آن را خوب نگهداری کردید، وقت آن است تا راههای درست سرخ کردن غذا را هم تمرین کنید. پس قبل از این که مواد غذایی را داخل روغن بیندازید، ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسب گرم کنید (مثلا تا حدود190درجه سانتیگراد).
در این درجه حرارت، مواد غذایی به سرعت به دور خودش لایهای محافظ میبندد که مثل یک عایق از نفوذ روغن به درون مواد جلوگیری میکند. یادتان باشد اگر روغن را زیادتر از حد داغ کنید این لایه محافظ میسوزد و دوباره روغن به داخل مواد میرود.
نمک زدن به مواد هنگام سرخ شدن را هم فراموش کنید چون این کار باعث زودتر دود کردن روغن و کاهش عمرش میشود. همچنین نمک باعث میشود رطوبت مواد غذایی جذب شود و وقتی مواد در روغن افتاد روغن به بالا پاشیده شود.
اگر نمک زدن به مواد در حال سرخ شدن عادت همیشگی شماست و این کار را در ظروف آلومینیومی انجام میدهید نیز بدانید که نمک به کار رفته در غذا باعث تخریب ظروف آلومینیومی و نفوذ آلومینیوم به درون روغن و در نتیجه ایجاد مسمومیت میشود.
روغنهای چند بار مصرف
این روغنهای دور ریختنی
تبادل لینک
royamobile.com
info@royamobile.com