ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
آیا می دانید مصرف این نوشیدنی در صبحانه تأثیر آنتی اکسیدانی چای را میکاهد و همین طور ....
مصرف شیر پرچرب در صبحانه تأثیر آنتی اکسیدانی چای را میکاهد
عضو
هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: استفاده از شیر پرچرب میتواند
میزانی از آنتیاکسیدانهای موجود در چای را از بین ببرد.
محمدجواد حسینزاده افزود: استفاده از شیر پرچرب میتواند میزانی از آنتیاکسیدانهای موجود در چای را از بین ببرد.
وی گفت: موادی که به عنوان مواد چرب مصرف میشود برای حفاظت عروق جنبه منفی تلقی میشود.
عضو
هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: چربی بیش از حد برای بدن
مضر است، چون در دیواره عروق رسوب میکند و باعث تنگی و گرفتگی آنها و در
نتیجه سکته قلبی و مغزی میشود.
حسینزاده گفت: چربی زیاد در رژیم غذایی ممکن است اثر آنتی اکسیدانی ویتامین C را از بین ببرد.